Winkeltje
 

Je kan in het winkeltje terecht voor de aankopen van alle onderdelen van het uniform: hemden, dassen, badges,… maar ook voor uniformbroeken/rokjes, sweaters, T-shirts en topjes van onze eenheid. Daarnaast bieden we ook de boekjes aan voor de verschillende takken, kampdekentjes, kampeermateriaal,…Bekijk ons aanbod op de prijslijst!

Daarnaast hebben we ook een tweedehandsafdeling, waar je uniformkledij kan vinden aan sterk verminderde prijzen. Indien je zelf iets tweedehands te koop wil aanbieden, breng gerust je materiaal binnen tijdens de openingsuren van de winkel. Ook als is het maar één uniformartikel, je weet maar nooit dat iemand net op zoek is naar dat ene hemd of die ene broek.

Tenslotte kan je in het winkeltje ook de bonnetjes voor het vieruurtje krijgen. Eén bonnetje kost € 0,5. Met dat bonnetje krijgt je kind een drankje en een koekje. Af en toe wordt het koekje vervangen door een stuk fruit. Het systeem van de bonnetjes wordt vooral bij de bevers en de welpen gebruikt. Vanaf de JVG’s wordt gevraagd om een muntstuk van € 0.5 mee te brengen.

De bonnetjes en de centen worden bij het begin van de activiteit afgegeven aan de takleiding. Het winkeltje verdeelt de vieruurtjes via de leiding over alle takken.

Het winkeltje bevindt zich in het eerste lokaal rechts als je in de gang gaat die uitkomt op het terrein van De Havik. Aan de overkant van de winkel bevinden zich de toiletten.

De winkel wordt gerund door een groep enthousiaste dames die wat van hun tijd vrijmaken om via een beurtrol de winkel te bemannen. Sommige dames zijn oudleiding, andere dames hebben kinderen in takken of in leiding.

Indien je ook zin hebt om ons mee te helpen, laat het ons weten! Je krijgt van ons een korte opleiding en begeleiding van ervaren winkeldames. Maar bovenal kom je in contact met heel wat mensen van De Havik. Dames maar ook heren zijn van harte welkom!

Op een gewone scoutszaterdagnamiddag is het winkeltje open van 14u tot 14u45 en van 17u tot 17u45.

Wanneer alle takken avondvergadering hebben, is de winkel enkel open van 17u tot 17u45. 

PRIJSLIJST WINKEL 156e FOS  De Havik (november 2013)