JVG's
 

We gaan op uitstap naar het zwembad in Rozebroeken en een gezellige picknick nadien in het park! We zouden 15 euro willen vragen aan jullie zodat wij deze super leuke dag voor jullie kinderen kunnen verwezenlijken :)

Er zijn lockers aanwezig in het zwembad die 1 euro kosten,  het zou handig zijn moesten jullie evt 1 euro muntstukken willen meegeven met jullie kinderen zodat ze hun gerief makkelijk kunnen wegsteken. (muntstuk per 2 of per 3 is ook goed, ze kunnen zeker gerief bij elkaar in een locker steken) 

PRAKTISCH

De vergadering zal op afwijkende uren doorgaan, we spreken namelijk af om 11u20 aan ons lokaal, zodat we op tijd onze bus kunnen nemen richting Gent. Wij zetten jullie kinderen terug af aan het lokaal om 16u20

Vergeet zeker geen zwemkledij mee te nemen! 

Kinderen vanaf 12 jaar zijn verplicht om hun ID mee te hebben, anders mogen ze niet binnen. Gelieve deze dus niet te vergeten aub!

Rozebroeken heeft eveneens een dresscode die gerespecteerd dient te worden: voor de jongens een aanspannende zwembroek of zwemshort tot boven de knie en voor de meisjes een badpak of bikini.

INSCHRIJVING

Gelieve jullie kind via Keeo in te schrijven en de betaling van 15 euro over te schrijven naar dit rekeningnummer (met jullie persoonlijke gestructureerde mededeling die op Keeo te vinden is): BE94 7370 1893 1514

Inschrijvingen sluiten 12 mei !!

Vriendelijke scoutsgroeten,

Spontane Zwaluw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32471274179

Komende activiteiten JVG's

za 1 juni, 17:30 - 20:00
Verjaardagsfeestje
za 29 juni
Voorkamp
ma 1 juli
Grootkamp
zo 7 juli, 10:00 - 17:00
Bezoekdag Grootkamp