Bevers
 

Koekoek, Bevers!

18 mei is de leukste dag van heel het jaar want we gaan namelijk naar….. Harry Malter te Destelbergen!!!!

We spreken af aan het scoutslokaal om 12u30 en om 17u30 spreken we opnieuw allemaal samen af, maar deze keer aan de voorkant van het park. 

We zouden graag carpoolen om het vervoer naar het park en terug naar huis efficiënt en vlot te laten verlopen. Het is vanaf het lokaal een kleine twintig minuten rijden.  Gelieve Keeo dit te laten weten via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ons ook weten of dat u wilt rijden in het heen of in het terugkeren. Vermeld hierbij ook de naam van uw kind voor ons overzicht.   

De kinderen krijgen een drankje en een lekkernij, maar geef voor de zekerheid uw kind een klein rugzakje met een (drink)fles water mee en kledij aangepast aan de weersomstandigheden. 

Er wordt van de bevers verwacht dat zij hun uniform aan hebben. dit omvat: een blauwe broek, bergschoenen/sandalen, het scoutshemd en de scoutsdas.  

Als er medische informatie is die wij behoren te weten gelieve deze op voorhand aan mij te melden om een veilig en vlot verloop van de dag te kunnen verzekeren.

Vele bevergroeten en hopelijk tot dan! 
Het beverteam

Komende activiteiten Bevers

za 1 juni, 17:30 - 20:00
heksen en tovenaars
za 8 juni, 17:30 - 20:00
trouw
za 15 juni, 17:30 - 20:00
regenboog is ziek
za 22 juni, 14:30 - 17:30
een spetterende afsluiting
za 29 juni
Voorkamp
ma 1 juli
Grootkamp
zo 7 juli, 10:00 - 17:00
Bezoekdag Grootkamp