Comité, Comi WAT?
 

 Comité, ComiWat?

De volledige naam van het “comité” is de VZW Eenheidscomité De Havik.

Ons hoofddoel is de werking van de scoutseenheid 156e FOS De Havik in de beste omstandigheden mogelijk te maken door de nodige morele, financiële en materiële steun te verlenen.

Dus, eigenlijk zijn we, met veel extra helpende handen, één grote zotte bende die er plezier aan beleven om 1 of meerdere keren onze handen uit de mouwen te steken en op die manier de enthousiaste ploeg van leiders te ondersteunen die elke week opnieuw het beste van zichzelf geven voor onze kinderen.

Wil je ook 1 keer of meer helpen?

Geen nood er is voor elk wat wils!

Activiteiten: Sta eens aan de andere kant van de bar ;-), wil je eens een snack bereiden of meehelpen met de organisatie en uitwerking van één of andere activiteit zoals de azaleaverkoop of balletjes in tomatensaus? HET KAN!

Communicatie: Heb je een creatieve pen of ben je een handige lay-outer? WELKOM!

Verhuur: Ons lokaal is een erkend jeugdverblijf! Wil je de check-in of check-out begeleiden, meedenken en wat er verbeterd kan worden aan het lokaal? INTERESSE? We geven je graag meer info!

Klussers: Creatie, onderhoud en herstelling van alle accommodatie en materiaal in en rond ons lokaal: sluit eens aan op 1 van onze kluszaterdagen!

Administratie: Een rekenwonder, boekhoudknobbel, juridisch brein of verstand van de subsidieregelingen? We kunnen je hulp gebruiken!

Winkelteam: voor fashionista's en shoppers die ervan dromen om een modeshop uit te baten en vieruurtjes te verdelen!

Naaikransje: voor enthousiaste dames en heren die verstand hebben van of handig zijn met naald en draad voor het maken van talloze scoutsdassen! Gezellige babbel inbegrepen!

Interesse om eens mee te draaien en kennis te maken met deze zotte bende?

We zijn bereikbaar via verschillende kanalen:

·            Via mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·            Via Facebook: stuur ons een bericht via de DeHavik-pagina

·            Via telefoon naar de voorzitter

·            Op de “comitévergaderingen” (Bestuursvergadering): die vind je terug op de kalender

·            In levenden lijve aan onze bar waar je ons ook in het echt kan bewonderen ;-) én terecht kan met al je vragen!

Om het echt makkelijk te maken zie je ons dagelijks bestuur ook al op de pagina Bestuur.

 

 

 

 

Kalender Leiding/Comité

za 1 juni, 9:00 - 17:30
Klusdag
do 6 juni, 20:00 - 22:30
Comitévergadering
za 29 juni
Voorkamp
ma 1 juli
Grootkamp
zo 7 juli, 10:00 - 17:00
Bezoekdag Grootkamp