Comité
 
Het comité heeft nieuwe bestuurders nodig! Ik val met de deur in huis omdat we op donderdag 2 mei onze jaarlijkse Algemene Vergadering houden, waar we de financiën goedkeuren en nieuwe bestuursleden aanstellen. Het enige wat je nodig hebt is een hart voor De Havik. Scoutservaring is zeker niet vereist. Nieuwe ideeën en veel schwung gezocht! Het bestuur van onze steun-vzw bestaat uit 22 ouders/sympantisanten en 6 leiding. Het mandaat is voor 2 scoutsjaren. Het bestuur komt (meestal) maandelijks op de eerste donderdag van de maand samen om onze werking te bespreken en belangrijke beslissingen te nemen. De eenheidsleiding geeft er ook een update wat dit de beste plaats is om met hen in gesprek te gaan over de scoutswerking. Meer info vind je hier https://www.dehavik.be/comite/wat .
Interesse? -> mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .
 
Hierbij ook een warme uitnodiging voor onze algemene vergadering op donderdag 2 mei om 20u. Na de AV volgt een bestuursvergadering, dus ideaal om eens te proeven.
 
Schrijf ook al 4 mei in je agenda: naaikransje (dassen maken), klusdag (voorbereidingen grootkamp) én Balletjes in Tomatensaus in Take-Away!!
 

Kalender Leiding/Comité

za 1 juni, 9:00 - 17:30
Klusdag
do 6 juni, 20:00 - 22:30
Comitévergadering
za 29 juni
Voorkamp
ma 1 juli
Grootkamp
zo 7 juli, 10:00 - 17:00
Bezoekdag Grootkamp