Bivakhuis
 

Met de trein: Het station van De Pinte wordt uitstekend bediend, als kruispunt van de lijnen Gent-Kortrijk, Gent-De Panne, en Gent-Oudenaarde. Zie voor  www.nmbs.be voor uurregelingen en prijzen. Verlaat het station aan de voorzijde (de kant van perron 1) en ga links in de Stationstraat tot aan de bocht (100m). Sla dan rechtsaf de J.Anthierenslaan in en stap die volledig uit (300m) tot aan de rotonde (bij De Post en Voeding Vyncke). Neem de Jeugdwegel (afgezet met paaltjes) tussen het postgebouw en de bakkerij/bank, en na 200m (over het bruggetje, langs de parking) vindt u ons terracotta rode lokaal aan de rechterkant van de straat. 950 meter stappen.

Met de Lijn: Lijn 76 brengt u naar het dorp van De Pinte. Zie www.delijn.be. Neem de halte De Pinte Duifbeek. Als je uitstapt, zal je een tankstation op de hoek van de Baron de Gieylaan en Borluutlaan zien. Sla de Borluutlaan in en sla dan de eerste straat rechts in (Sportwegel). Dan vind je aan de linkerkant ons lokaal. 400 meter stappen

Met de fiets: De fietssnelweg F7 (Gent-Kortrijk) en fietssnelweg F45 (Gent-Oudenaarde) passeren langs het station van De Pinte. Overweeg dus zeker of je met de fiets kan komen. Dan ben je ook mobieler om plaatsen die ietsje verder zijn te bezoeken. Er is een ruime fietsenparking aan ons gebouw. 

Met de wagen of bus: De Pinte is vlot bereikbaar, zowel via de E17 (afrit De Pinte/Zevergem/Oudenaarde), de E40 (afrit Deinze/Flanders Expo), de N60 (Oudenaardse Steenweg) als de N43 (Kortrijkse Steenweg). Bussen kunnen keren in de straat. Er is voldoende parkeerplaats op de parking naast het lokaal. Er wordt niet geparkeerd op het terrein zelf.