Bivakhuis
 

jeugdverblijf erkenningsschild basis

Het Bivakhuis De Havik is een erkend jeugdverblijfcentrum type Basis, dus met uitgeruste keuken voor zelfkook, maar zonder bedden. We zijn gelegen in een doodlopende straat in een woonwijk. Je kan spelen op ons terrein, op het grote grasveld in de straat en in het Parkbos (Scheldevelde & Speelbos) op 500 meter. Het station van De Pinte is op wandelafstand.

Wij verhuren ons Bivakhuis De Havik tijdens alle schoolvakanties.
Het is ook voor weekends te huur, voor zover dit past in het gebruik van het lokaal door de eigen scoutsgroep, zoals aangeduid in onderstaande kalender.

Door onze dichte ligging bij het station van De Pinte en de korte afstand naar Gent, verhuren we ook aan jeugdverenigingen voor midweek waarbij de kinderen en leiding overdag naar school gaan. Schoolgroepen zijn ook zeker welkom.
Het bivakhuis is ook geschikt voor bv. vormingsdagen of -avonden dankzij de grote polyvalente zaal met bar.

Er is geen catering service. Er kunnen geen slaaptenten bij geplaatst worden.

U kan meer info over het Bivakhuis De Havik vinden op https://www.kampas.be/nl/verblijf/bivakhuis-de-havik. Daar vindt u informatie over wanneer ons Bivakhuis beschikbaar is en ook onmiddellijk een reservatie voor een overnachting aanvragen. We zorgen ervoor dat de kalender op Kampas up to date is. Het heeft dus geen zin om een reservatie te vragen per email wanneer de kalender op Kampas.be aanduidt dat die datum niet meer beschikbaar is. 

Vragen (ook voor aanvragen zonder overnachting) kan u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We verhuren NIET voor fuiven.

Onze verhuurkalender: