Hulp

havik banner

 

WE NEED YOU GK 2024 dates corrected

Voorkamp: zaterdag 29 juni - zondag 30 juni

Op voorkamp brengen we al ons kampmateriaal naar het kampterrein, zetten we de logistiek (keuken, fourage, eettenten, EHBO, ...), de hudo's en ook de tenten van de Bevers, Welpen en Wolven. De leiding, seniors en logistieke ploeg kunnen alle hulp gebruiken. Liefst een tentje om in te slapen meenemen. Zaterdagavond kan je mee genieten van het eerste kampvuur.

We vertrekken zaterdagochtend om 7u15 van de parking in de Sportwegel. We carpoolen naar het kampterrein. Als je mee wil, graag een seintje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarbij aan of je zelf kan rijden (+ hoeveel plaatsen je over hebt in de auto) of niet.

Bezoekdag 7 juli

We zoeken helpers om een shift op te nemen tijdens de bezoekdag: vlees bakken aan de BBQ, groentjes, fruitdessert of taart bedienen, afwassen of afval verzamelen, etc. Als je wil helpen, graag een seintje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afbraak op kamp donderdag 11 juli - vrijdag 12 juli

Alles dat we opgebouwd hebben moet ook terug mee. Een scout laat namelijk 2 dingen achter: niets en dankuwel. Wie wil komen helpen is welkom vanaf donderdagnamiddag (na het middageten), en kan je zo ook genieten van het laatste kampvuur. Breng best je eigen tentje mee om in te slapen, want de meeste tenten gaan al plat op donderdag. Typische taken: helpen bij het inpakken van de keuken, fourage en EHBO, de waterleiding terug oprollen, helpen bij de controle van piketten, tentstokken, etc., materiaal van op het terrein ophalen en klaarleggen voor het laden van de camion, etc. Als je wil helpen, graag een seintje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Camions lossen in De Pinte: vrijdag 12 juli vanaf 15u

Nadat iedereen terug is in De Pinte, moet er nog een volledige camion materiaal uitgeladen worden en terug in onze lokalen opgeborgen worden. Je begrijpt dat na een inspannend kamp alle hulp meer dan welkom is. Ouders, we rekenen daar op jullie hulp! We hebben een ploeg van 30 vrijwilligers nodig die de camion wil lossen, ook nadat de kinderen toegekomen zijn. Indien we dit aantal niet houden, wachten we zoals gewoonlijk tot de camion leeg is voor we de kinderen naar huis brengen.

De laatste loodjes, wegen het zwaarst: de opkuis : zaterdag 13 juli - zondag 14 juli

Dit weekend is cruciaal voor het onderhoud en de staat van ons materiaal. Na 14 dagen kamp moet er immers enorm veel gebeuren: wassen en sorteren van verloren voorwerpen, eten(sresten), materiaal... Indien nodig moeten ook onze tenten opgehangen worden om te drogen. Om de kwaliteit van ons materiaal te behouden moet dit immers met zorg behandeld worden. Terwijl de leiding en logistieke ploeg geniet van een welverdiende rust, doen we dus een oproep aan zoveel mogelijk ouders om dit weekend vrij te houden en ons een handje te komen helpen. Bedankt!

Indien je wilt meewerken op één of meerdere van bovenstaande dagen, dan kan je dit bekendmaken op volgende manier.

  • De eenheidsleiding aanspreken in de bar.
  • Een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Te reageren op de nieuwsbrief